De camera helpt mij om me veilig door de wereld te kunnen bewegen en alles op mijn eigen tempo te kunnen verwerken.

Stefanie van Wasen

Das bin ich. Hoi!

Geboren en getogen in Duitsland, maar al mijn hele leven lang verliefd op Nederland. In 2014 heb ik al mijn moed verzameld, mijn koffers gepakt en ben ik naar Nederland geëmigreerd.

Op kunstacademie Minerva in Groningen volgde ik de opleiding Grafisch ontwerp en was ik naast mijn studie ook al veel bezig met fotografie en film. Hierin heb ik me zelf steeds verder ontwikkeld en ben ik inmiddels professioneel bezig in het vak.

Waar ik het vroeger spannend vond om mensen te ontmoeten, bloei ik met mijn camera in de hand juist op als iemand voor mijn lens verschijnt.

Ik geniet ervan om kleine, misschien voor sommige op de eerste blik minder betekenisvolle momenten vast te leggen en deze om te toveren in mooie, waardevolle herinneringen. Of misschien zijn het juist die bijzondere momenten die anders veel te snel voorbij zouden vliegen, maar met een foto voor altijd zichtbaar zullen zijn. Het maakt niet uit welk moment het is die jij met mij durft te delen, veiligheid staat altijd voorop. Voor mij is het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en dat een fotoshoot niets is is waar je tegenop kijkt, maar juist graag naar terugkijkt.

Zien we elkaar snel? Neem vrijblijvend contact op met mij als je vragen hebt, een shoot wil boeken of om eerst even kennis te maken.

Dit zeggen anderen over mij

"Stefanie is warm, open en liefdevol. Heel creatief. Zij heeft veel interessante ideeën die zij al te graag allemaal wil omzetten. Haar passie ligt bij ontwerpdingen, of het nu gaat om foto's, video's, schilderijen, grafisch ontwerp, wat dan ook. Zij is super veelzijdig en kan zich aan alles aanpassen. Stefanie geeft niet op totdat wat zij ook besluit te doen, perfect is."

"Stefanie weet hoe ze anderen kan enthousiasmeren met haar onuitputtelijke creativiteit. Ze ziet een ander staan, voelt dingen goed aan en kan goed luisteren."

"Ik vind jou een heel prettige en rustige energie hebben. Je bent nooit op de voorgrond of luid aanwezig, maar als je de kans krijgt stel je wel de juiste vragen. Met jouw expertise op gebied van verhalen en beelden heb je mij meer dan eens op het goede spoor gezet, als ik twijfelde of advies nodig had."