Stefanie van Wasen

Das bin ich. Hoi!
Geboren en getogen in Duitsland, maar al mijn hele leven lang verliefd op Nederland.
In 2014 heb ik al mijn moed verzameld, mijn koffers gepakt en ben ik naar Nederland geëmigreerd.
Op kunstacademie Minerva in Groningen volgde ik de opleiding Grafisch ontwerp en was ik naast mijn studie ook al veel bezig met fotografie en film. Hierin heb ik me zelf steeds verder ontwikkeld en ben ik inmiddels professioneel bezig in het vak.

De camera helpt mij om me veilig door de wereld te kunnen bewegen en alles op mijn eigen tempo te kunnen verwerken.

Waar ik het vroeger spannend vond om mensen te ontmoeten, bloei ik met mijn camera in de hand juist op als iemand voor mijn lens verschijnt. Ik geniet ervan om kleine, misschien voor sommige op de eerste blik minder betekenisvolle momenten vast te leggen en deze om te toveren in mooie, waardevolle herinneringen. Of misschien zijn het juist die bijzondere momenten die anders veel te snel voorbij zouden vliegen, maar met een foto voor altijd zichtbaar zullen zijn. Het maakt niet uit welk moment het is die jij met mij durft te delen, veiligheid staat altijd voorop. Voor mij is het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en dat een fotoshoot niets is is waar je tegenop kijkt, maar juist graag naar terugkijkt.

Zien we elkaar snel? Neem vrijblijvend contact op met mij als je vragen hebt, een shoot wil boeken of om eerst even kennis te maken.