creatieve samenwerkingen en eigen werk

fotografie, animatie, video, design

Ik krijg energie van het werken vanuit een concept en het tot in detail uitwerken ervan. Maar aan de andere kant ook van het experimenteren en de "happy little accidents" waar je verder op kan bouwen. Naast het maken van eigen werk waar ik mezelf helemaal creatief kan uitleven, ga ik ook samenwerkingen met andere kunstenaars en artiesten aan. Heb je een eigen project die je goed in beeld wil brengen? Of heb je een idee in je hoofd, maar weet je zelf niet zo goed hoe je die kan uitwerken?

Niks is onmogelijk. Een albumcover voor jouw band, een kunstwerk voor aan je muur, een verhaal waar je nog beeld bij zoekt, noem het maar op. Mijn opleiding tot grafisch ontwerper helpt mij om jouw ideeën die in je hoofd zweven, concreet op papier te brengen en te visualiseren. Van fotografie en film tot animatie en design, bij mij ben je aan het juiste adres. 

City Scape

studiofotografie
kunstproject van: Debora Westra en Tsjisse Talsma

Het illustratoren-duo Debora Westra en Tsjisse Talsma kwamen met de vraag of ik hun kunstproject "City Scape" in een neutrale studiosetting zou kunnen fotograferen. Debora en Tsjisse zorgden voor een dynamische compositie van de elementen van het kunstwerk. Ik legde alles vast en maakte naast een overzichtsfoto nog een aantal fotografische composities.

Stiletta

fotografie

Samen met de burlesque dansgroep Stiletta maakte ik een aantal foto's in vintage-look die als promotiemateriaal voor aanstaande shows of andere aankondigingen gebruikt worden.

Into the space

animatie

In deze loop experimenteerde ik met verschillende digitale schilderpenselen en oefende ik met het animeren van vloeiende bewegingen.

Booming Brains podcast

animatie

In de booming brains podcast gaat host Sven Flier elke week in gesprek met "een kop die niet te stoppen is". Ik maakte voor zijn youTube-video's de intro-animatie die overgaat in zijn logo.