content & bedrijven

contentfotografie

beeldbank & social media

Wil je je visueel van je concurrentie onderscheiden, dan kom je om een eigen beeldbank zeker niet heen. Naast dat je met eigen beelden jezelf afsteekt van de massa, wek je ermee vertrouwen bij de klant en maak je de hele communicatie persoonlijker. Foto's zijn overal nodig, zij het voor posters op straat of in de krant, online middelen zoals social media, online ads, nieuwsbrieven of jouw website. Met een voorraad aan foto's die je overal kan inzetten, til je jouw bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau.

Contentfotografie is maatwerk. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met mij en dan bespreken we met elkaar de mogelijkheden en kosten.

eventfotografie

symposium, congres & bedrijfsfeest

Interne communicatie is haast net zo belangrijk als externe communicatie. Ook hiervoor heb je foto's nodig. Denk bijvoorbeeld aan medewerkerportalen of jaarverslagen. Heb je een symposium met je bedrijf of een leuk bedrijfsfeest waar jouw medewerkers nog jaren later graag aan terug denken? Of wil je aan potentiële nieuwe medewerkers laten zien hoe geweldig de sfeer is binnen jouw bedrijf en wat je allemaal organiseert om een zo goed mogelijk werkklimaat te creëren?
Ik kom graag langs en leg al deze momenten voor je vast, zodat jij zelf en al je collega's met veel trots en een grote glimlach naar deze momenten en mijlpalen terug kunnen kijken.