Noorderpoort

beeldbank

fotografie en video

Met een variatie aan foto's en video's kan Noorderpoort op verschillende manieren met haar doelgroep communiceren. Ik probeer met mijn fotografie op ooghoogte te komen met de studenten/medewerkers, zodat het voor de kijker makkelijker is zich met Noorderpoort te identificeren. Vooral voor een onderwijsinstelling is het belangrijk dat er op maat gemaakte foto's worden geproduceerd. Dit zorgt voor een vertrouwd gevoel en maakt de communicatie persoonlijk.

Visual storytelling

website en social media content

fotografie, video, animatie en grafisch ontwerp

In de serie "Noorderpoorters" delen studenten en medewerkers hun verhaal met ons. Met deze korte interviews die we zowel in foto/artikel vorm als ook in video kunnen produceren, laden we het merk en creëren we authenticiteit. De verhalen zorgen er bovendien voor eenheid, dat de doelgroep zich herkent in het merk en zich dus sneller 'thuis voelt'.

instagram

fotografie, grafisch ontwerp

Instagram is een visueel kanaal. Voor onze verhalen maak ik daarom slides met veel fotografie. Een aantal quotes uit het hele interview, gecombineerd met deze foto's en alles in huisstijl, geven een kleine preview van het verhaal. In de bijgevoegde tekst verwerken we altijd een link naar de website met het hele interview.

advertising

Pre-roll

animatie

Deze 6 seconden YouTube-reclame voor de Open Dag heb ik ontwikkeld in de nieuwe huisstijl. Om de vormgeving van uitingen speelser en frisser te kunnen maken, heeft Noorderpoort een aantal vormen laten creëren die gekoppeld zijn aan de merkwaarden die in de positionering zijn vastgesteld. Deze vormen probeerde ik in de animatie te laten interageren met de tekst wat voor een vloeiend geheel zorgt.